Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război TOTAL între Ilie Năstase și Mugur Isărescu: 'Mai are să-și pună numele pe prezervativ'

ilie nastase

Arenele din Complexul Cotroceni deținute și administrate de Banca Națională a României generează un conflict între fostul campion Ilie Năstase și guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Supărarea lui Năstase a venit după ce arenele nu sunt folosite și se află într-o stare avansată de degradare. Problema este neschimbată de aproape trei ani.

Citește și: VIDEO - Gafă ULUITOARE făcută de ministrul Tineretului și Sportului la dezbaterea pe buget în Parlament: până și cei din PSD au râs copios

„Domnule, ce om este ăsta (n.r. - Mugur Isărescu), care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis, a stadionului din Cotroceni? El stă și face bani și speculații cu valută. Poate lui nu-i place sportul. Lui sigur îi plac banii. Dacă făcea ceva cu acel complex, mai ziceam, dar așa, îl lasă în paragină”, a tunat Năstase, care a continuat: „Eu am crescut acolo. Am jucat pe arena aia o finală de Cupa Davis, mă doare sufletul”, a declarat Năstase pentru EVZ.RO. .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.