Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între Klaus Iohannis şi Călin Popescu Tăriceanu: 'Să suporte rigorile'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea iohannis tariceanu grindeanu

Războiul dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Klaus Iohannis nu mai are finalitate. După ofensiva totală din Parlament, şeful Senatului şi-a continuat tirada la adresa şefului statului în direct la Antena 3. Tăriceanu spune că suspendarea preşedintelui nu e o temă, dar că Iohannis trebuie avertizat şi sancţionat.

Citește și: A promis că va face sex cu cei care au votat NU la referendum: Din 19 milioane, a rezolvat 400, deja / VIDEO HOT

"Nu există niciun plan de suspendare a preşedintelui, dar acesta nu este un cec în alb al nostru. Dacă încalcă constituţia, trebuie să suporte rigorile în consecinţă. E necesară o dezbatere în parlament pentru viitorul Uniunii Europene şi rolul nostru în Uniunea Europeană. În România, CCR a statuat că preşedintele nu trebuie să ia mandat. Dacă preşedintele înţelege că îi va fi benefic să facă o astfel de discuţie, va fi foarte bine.", a tunat Tăriceanu la emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Citește și: STUDIU Cuplurile obeze au șanse cu până la 59% mai mici de a face copii

Scenariul plecării lui Victor Ponta din PSD revine din nou pe tapet după ce fostul premier a transmis public demisia sa în alb. Mai mult, unele surse anunţă că Ponta ar pleca din PSD cu mai mulţi oameni şi ar face o nouă formaţiune alături de Daniel Constantin de la ALDE. Tăriceanu nu ştie nimic despre acest scenariu. "
Nu pot să vă dau indici de realitate. Cât ştiţi dvs, ştiu şi eu.", a anunţat şeful Senatului.

Citește și: UDMR, invitată la guvernare. Care sunt mizele mișcării

Aflat într-un conflict la distanţă cu Laura Codruţa Kovesi, Tăriceanu nu este susţinut şi de Liviu Dragnea care nu cere demisia şefei DNA. "Nu este obligatoriu să avem păreri identice cu cei de la PSD. Suntem două partide distincte. Nu putem să spunem că am intrat în normalitate până acum în România. Eu nu văd semne bune deloc. Mă aşteptam ca preşedintele României să sancţioneze abuzurile unor instituţii pe care le controlează. El se sprijină însă pe instituţiile de forţă şi le dă mână liberă.", a încheiat Tăriceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.