Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI TOTAL între Klaus Iohannis şi cei de la PSD: Şeful statului 'o face praf' pe Viorica Dăncilă

Klaus Iohannis Viorica Dancilă Iohannis

Război total între Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria. Klaus Iohannis s-a dezlănţuit la adresa Vioricăi Dăncilă după ce aceasta a refuzat să mai vină la întâlnirea de la preşedinţie. Şi asta nu e tot. Şeful statului s-a enervat după memoranduul secret al Guvernului care vrea să mute ambasada României din Israel, la Ierusalim.

"Doamna Dăncilă nu a înţeles acest lucru. Săptămâna trecută, în Guvern, s-a discutat un memorandum secret pe politică externă. Asta a fost o mare greşeală. Trebuia să fie consultat preşedintele şi nu s-a întâmplat. În Constituţie, în toate deciziile CCR se statuează şi se ştie că e nevoie, în interesul României, de o consultare innstituţională între premier şi preşedinte. E nevoie ca autorităţile publice să colaboreze loial. Aceste lucruri nu au fost înţelese de doamna Dăncilă.

Pe 29 ianuarie 2018 Dăncilă spunea că jură să-şi dăruiască toată puterea şi priceperea, să respecte concstituţia, suveranitatea, independenţa României. E jurământul pe care îl depunem noi cei cu demnităţi publice. Asta înseamnă că se respectă Constituţia, dar şi principiul colaborării loiale. Toate acestea se respectă în interesul României şi al Românilor. Doamna Dăncilă a preferat să execute ordinele venite de la partid", a acuzat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.