Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între Mihai Gâdea și Robert Turcescu

Războiul dintre jurnaliștii Mihai Gâdea și Robert Turcescu se duce și în spatele micului ecran. În cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, Gâdea a explicat că a primit vizita celor de la Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, care doreau să știe ce s-a întâmplat cu tabelele de semnături care au fost distribuite la celebra ”Plimbare de la Cotroceni”.

”Astăzi s-a primit o vizita de la niște autorități. Salut, domnule Gâdea, s-a facut o plângere'. Vă e frică, ăștia din armata lui Băsescu Traian? Eu cred că aveți de ce, aveți foarte multe motive.

În urma cu ceva timp am primit o adresă în care mi se punea în vedere să pun la dispoziția instituției documente. Adresa era de la Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal. Astăzi au venit un domn și o doamnă, care s-au comportat impecabil, dar care aveau de rezolvat o problemă. Au primit o plângere în care se spunea că eu am strâns date pentru a candida la Presedinție. Încercând sa aflu mai multe, am văzut, de exemplu, că a fost distribuit un tabel pentru strângeri de semnături pentru susținerea candidaturii mele la Președinție. Tabelul a fost distribuit când Antena 3 a facut plimbarea de la Cotroceni. Cu o seară în urma, colonelul acoperit a facut o emisiune întreagă despre cum voi candida eu la Președintie, uitați-l pe infect", a declarat Mihai Gâdea.

În discuție a intervenit și Mircea Badea, care i-a transmis directorului Antena 3 că apropiații lui Traian Băsescu trebuie urmăriți ”așa cum i-au urmărit evreii pe naziști”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.