Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între PSD şi PNL: Ce acuzaţii îi aduce Cristian Buşoi lui Liviu Dragnea

pn psd pnl

De câteva zile asistăm la o manipulare urâtă, clocită în laboratoarele PSD: sugerarea ideii că Guvernul Grindeanu ia distanţă de Liviu Dragnea. Această punere în scenă rulează pe toate site-urile şi dă titluri pe ideea că premierul l-a demis pe ministrul Iordache împotriva voinţei lui Liviu Dragnea. Adică, după proteste, s-a trezit independenţa în primul-ministru care capătă idei proprii în afară de ideile lui Liviu Dragnea.

Cu manevra asta subţire vrea PSD să câştige timp în faţa românilor, sugerând că el lider maximo - Dragnea nu mai ţine piciorul pe gâtul premierului. Manevra asta nu doar străvezie ci şi prostească şi, în loc să detensioneze situaţia, nu va face decât să-i enerveze şi mai tare pe oamenii care cer guvernării PSD oarbe şi surde să înceteze să se poarte hoţeşte.

Ce a înţeles PSD după ce România a ieşit în stradă:

1. Să opună manifestărilor civice, paşnice şi democratice împotriva guvernului, cu proteste evident organizate politic şi agresive împotriva preşedintelui;

2. Să mute discuţia din Guvern în Parlament şi să tergiverseze abrogarea ordonanţei care a scos România în stradă;

3. Să producă un simulacru de schimbare – prin demisia ministrului Justiţiei - care evident nu a fost decât instrumentul care a pus în aplicare voinţa lui Liviu Dragnea de a da o ordonanţă care îl face scăpat pe liderul PSD;

4. Să pună în scenă o minciună urătă: că premierul şi guvernul ar capăta voinţă proprie, doar ca să mute atenţia de la controlul grotesc al lui Liviu Dragnea asupra unui guvern tras cu sfori.

Aşa cum acţionează PSD – cu tergiversări parlamentare, acţiuni de stradă organizate politic, intoxicări de presă - după ce sute de mii de români strigă la partid şi la guvern să-şi schimbe comportamentul, singura concluzie este că PSD chiar încearcă să ne ia de proşti pe toţi, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.