Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul din PNL- faza postărilor șterse. Roman și Bogdan acuză că le-au dispărut postări de pe Facebook

cotidianul.ro
Ludovic Orban Rareș Bogdan

Postări pe paginile de soacializare mai puțin obișnuite ale unor politicieni vocali din Patridul Național Liberal. În cursul zilei de miercuri, Rareș Bogdan, vicepreședinte PNL anunța pe rețeaua de socializare că i-au fost șterse postări.

„Am avut o problema cu pagina de Facebook și s-au șters toate postările până în 24 Mai. Voi încerca sa le recuperez și să le repostez. Îmi cer scuze. Numai bine tuturor”, a scris Rareș Bogdan în urmă cu 12 ore pe Facebook.

La două ore diferență, liderul deputaților PNL, Florin Roman, a scris pe pagina sa de Facebook: „să fie o simplă întâmplare că în timpul campaniei interne a PNL, paginile de Facebook apreciate, a subsemnatului și a lui Rareș Bogdan, cu un total de peste 300.000 de urmăritori au fost atacate, șterse sau blocate? Acest lucru nu a reușit nici PSD!”.

Atât Rareș Bogdan cât și Florin Roman fac parte din tabăra liberalilir care îl susțin pe Florin Cîțu în lupta sa cu Ludovic Orban pentru șefia partidului.

„Am urmărit, aproape în fiecare filială, modul în care relaționează actualul președinte al PNL cu sala! Și am urmărit mesajul…dom’le e o dramoletă! Are contracandidat! Nu e bine, zice el, veșnicul contracandidat al președințiilor PNL!

Joacă cartea victimei! Nici o vorbă despre PSD!

Să fie o simplă întâmplare că în timpul campaniei interne a PNL, paginile de Facebook apreciate, a subsemnatului și a lui Rareș Bogdan, cu un total de peste 300.000 de urmăritori au fost atacate, șterse sau blocate? Acest lucru nu a reușit nici PSD!

A mizat 4 ani pe președinții de filiale. Acum, cei care nu sunt cu el sunt trădători și lichele. Așa le zice Antonel Tanase, un liberal care niciodată nu ar fi fost ministru, dacă actualul nu ar fi fost premier! Aceeasi poveste si cu Adrian Oros.

Nu-i poate ataca pe primari. Pentru că nu știe care sunt cu el. Tot mai puțini, vă spun eu!

Și atunci incită baza partidului împotriva liderilor. Nu e prima dată. A mai făcut la fel în 2017!

Și i-a ieșit! Dar noi eram cu el. Acum nu mai suntem!

Întreb și eu baza partidului? Ați simțit ca sunteți la guvernare în mandatul lui de premier? Sau tot pesediștii lui Ciolacu va râdeau în față din fruntea deconcentratelor, la nivel de județ:))?”, este postarea integrală a lui Florin Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.