Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul dintre Halep şi Serena Williams a început: Ce au putut să spună cei doi antrenori / VIDEO

simona halep

Simona Halep şi Serena Williams se vor duela la US Open în meciul anului. Locurile 1 şi 5 WTA se vor bate pentru un loc în careul de aşi al competiţiei. Meciul dintre cele două a început însă cu două zile înainte. Cei doi antrenori ale jucătoarelor au oferit un moment fabulos.

Citeşte şi: INCENDIU de amploare la o firmă de reciclare: Zeci de pompieri au intervenit să stingă focul / VIDEO

Australianul Darren Cahill şi Patrick Mouratoglou, s-au duelat într-o dezbatere senzațională. Mouratoglou a declarat că sportiva sa este “impresionantă”. Acesta o descrie pe Serena ca fiind o învingătoare prin modul său de gândire. “Nimeni nu înţelege cum este atât de motivată. Nici eu nu cred că înţeleg. Lumea crede că eu o motivez, dar ea face asta singură. Este ceva ce vine din interiorul ei. Ea crede că poate obţine orice”, a spus acesta. Pe de altă parte, Darren Cahill afirmă că Simona Halep vine după un traseu foarte greu, dar că este concentrată, “joacă fiecare punct la maximum și are mintea la joc”. “Joacă foarte bine şi a fost consistentă la antrenamente. A înţeles jocul şi a început să crească”, a spus acesta despre româncă.

Citeşte şi: Lovitură pentru Gheorghe Mencinicopschi: Rămâne după gratii

Totodată, acesta a dezvăluit că Simona este mult mai flexibilă în joc: „Înainte, când ceva nu îi mergea bine Simonei, era ca un efect de domino şi nu mergea nimic. Acum poate schimba planul şi face treabă, trecând la ceva mai bun.” Despre emoțiile pe care Simona cu greu reușește să și le țină în frâu, Darren Cahill dă vina pe spiritul pe “focul interior al românilor”. “Într-o lume perfectă, nu mi-ar plăcea ca Simona să se enerveze şi să arunce racheta. Aş vrea să-și ţină emoţiile în frâu. Dar ea este româncă şi românii au un «foc» interior. Simonei îi place să se exprime. Sunt de acord, dar să nu lase starea de nervi să continue pe mai multe puncte. Şi trebuie să îi dăm mai multe rachete", adaugă el.

Citește și: Băsescu și-a numit o sexy purtătoare de cuvânt: a fost imaginea PSD

Antrenorul Serenei o vede pe Halep ca fiind într-un moment bun al carierei ei. “Este încrezătoare şi periculoasă. Are un joc complet şi o strategie deşteaptă. Nu este puternică, fiind mică de statură, dar taie mult unghiurile, stă aproape de linia de fund. Are câteva lovituri pe care le putem specula, aşa cum este serviciul. Se mişcă incredibil de bine în teren, mai ales când atacă, şi mai puţin bine atunci când se apără. Este foarte consistentă şi puternică mental", a spus Patrick Mouratoglou despre sportiva din România.

Citeşte şi: VIDEO - Traian Băsescu a transferat cel mai râvnit independent din București

Darren Cahill a avut și el numai cuvinte de laudă la adresa Serenei Williams: „"Serena este una dintre cele mai bune jucătoare din istorie, dacă nu cea mai bună. Are 22 de Grand Slam-uri câştigate. Are cel mai bun serviciu din istoria tenisului feminin şi se mişcă foarte bine. Şi forehand-ul şi backhand-ul sunt arme foarte bune. Este bine antrenată.Chiar dacă Halep a învins-o o singură dată pe Williams în cele 7 întâlniri, Simona nu trebuie să uite că Serena nu este de neînvins.", a mai spus Cahill, conform gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.