Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul dintre Simion și Flutur – faza pe dosare

Radu Pop
gheorghe flutur simion

Conflictul politic al începutului de an a fost, de departe, cel dintre George Simion, liderul AUR, și Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava și lider PNL. După faza de proteste și contra-proteste, liderul PNL nu a mai rezistat și a trecut la următorul nivel.

Deranjat de protestele organizate împotriva sa de către AUR Suceava și George Simion, la care au participat peste 3000 de persoane, Gheorghe Flutur a înaintat o plângere împotriva lui George Simion, în dubla calitate de președinte al AUR și de președinte interimar AUR Suceava, în care solicită daune morale.

Practic, președintele CJ Suceava acuză protestul AUR și lozincile și mesajele scandate de protestatari. Potrivit celor scrise în textul plângerii lui Gheorghe Flutur, acesta s-a declarat deranjat de faptul că mai multe afirmații făcute în cadrul protestului AUR „au afectat în mod grav demnitatea, onoarea, reputația și imaginea reclamantului”.

Pentru a-și ilustra plângerea cu imagini, Gheorghe Flutur a folosit bannerul pe care AUR Suceava l-a realizat împotriva sa pe care apare mesajul „PLEACĂ!”.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.