Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul se mută în fotbal! Rusia condamnă decizia UEFA: 'Nu are nicio legătură cu sportul'

News.ro
minge fotbal poarta

Federaţia rusă de fotbal (UFR) a condamnat decizia Uniunii europene de fotbal (UEFA) de a muta Supercupa Europei 2023 de la Kazan la Atena, transmite EFE.

''Decizia de a muta Supercupa Europei de la Kazan în contextul excluderii cluburilor şi echipelor noastre din competiţiile internaţionale era aşteptată şi nu are nicio legătură cu sportul', a comentat UFR pentru ziarul ''Sport-Express''.

UFR a subliniat că oraşul Kazan are ''o experienţă enormă'' în desfăşurarea turneelor internaţionale la cel mai înalt nivel, inclusiv ''din punct de vedere al securităţii''.

''În acest moment ne concentrăm eforturile pe revenirea fotbalului rus în sistemul competiţiilor internaţionale'', a mai precizat UFR.

Comitetul Executiv al UEFA a decis să mute Supercupa Europei din 2023, de la Kazan (Rusia) la Atena (Grecia). Meciul dintre câştigătoarele Ligii Campionilor şi Europa League se va disputa pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, pe 16 august.

Din cauza campaniei militare a Rusiei în Ucraina, UEFA a mutat anul trecut şi finala Ligii Campionilor, de la Sankt Petersburg la Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.