Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzbunarea rușilor după atacul la Kremlin: dronele rusești purtau mesajele 'pentru Kremlin' şi 'pentru Moscova' (armata ucraineană)

Twitter
odesa atac drone

Drone ruseşti lansate la Odesa în noaptea de miercuri spre joi purtau mesaje ca ”pentru Moscova” şi ”pentru Kremlin”, anunţă armata ucraineană, o trimiterea la presupusa tentativă de asasinat a preşedintelui rus Vladimir Putin într-un atac cu două drone la Kremlin, relatează CNN, informează News.ro.

Comandamentul ucrainean de sud a făcut publice imagini în care apar aceste mesaje scrise pe două cozi de drone, precizând că acesta pare să fie ”motivul atacului”. Potrivit Comandamentului, 15 drone de tip Shahed-131/136 au fost lansate împotriva Odesei, dintre care 12 au fost distruse de armată şi de grupuri mobile. Trei dintre ele au lovit dormitoarele unei instituţii de învăţământ.

Ucraina a dezminţit orice implicare în atacul cu drone de la Kremlin şi asasinarea lui Putin, în noaptea de marţi spre meircuri.

Înregistrări video postate pe reţele de esocializare surprind o strălucire puternică şi o dâră de fum deasupra unei părţi a Kremlinului, reşedinţa oficială a preşedinţilor ruşi, cel mai puternic simbol al puterii de la Moscova.

Putin nu era în clădire

Putin nu se afla în complex la momentul respectiv, a anunţat un purtător de cuvânt, Dmitri Peskov.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a respins aceste acuzaţii şi a subliniat că Ucraina ”nu-l atacă pe Putin sau Moscova”.

Oficiali americani au anunţat că evaluează acest incident şi că nu deţin informaţii despre autori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.