Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzbunarea Hamas după ce raidurile israeliene au lovit tabere de refugiaţi: Tel Aviv, sub tirul rachetelor

livemint.com
hamas

Hamas a anunţat joi că a tras rachete în direcţia Tel Aviv după ce raidurile israeliene au lovit "civili" în două tabere de refugiaţi din Fâşia Gaza, enclavă palestiniană controlată de mişcarea islamistă, relatează AFP, conform AGERPRES.

"Brigăzile Ezzedine al-Qassem (aripa armată a Hamas - n.r.) au tras rachete asupra Tel Aviv drept răspuns la loviturile israeliene vizând civili în taberele Al-Shati şi Jabalia", a declarat Hamas.

Corespondenţi ai AFP au fost martorii a zeci de lovituri aeriene lansate joi dimineaţă în direcţia taberei Al-Shati şi în nordul Gaza, relatează agenţia de ştiri franceză.

"Ocupaţia (forţele israeliene - n.r.) a comis masacre în această dimineaţă în taberele Al-Shati şi Jabalia, făcând zeci de martiri şi răniţi", a declarat pentru AFP Iyad al-Buzom, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne al Hamas din Gaza.

Jurnaliştii AFP din Fâşia Gaza au văzut cel puţin şapte cadavre şi şase clădiri distruse în tabăra Al-Shati.

Israelul bombardează Fâşia Gaza după atacul sângeros comis sâmbătă de Hamas pe teritoriul său. Bilanţul de partea israeliană a crescut la cel puţin 1.300 de morţi, potrivit informaţiilor difuzate joi de televiziunea de stat, notează Reuters. De partea palestiniană, ultimul bilanţ comunicat de autorităţile din Gaza este de circa 1.200 de morţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.