Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razie în Galaţi: Poliţiştii gălăţeni au descins la 25 de adrese pentru anihilarea unei reţele de traficanţi de ţigări

tigari

Poliţiştii gălăţeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au efectuat, marţi, un număr de 25 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi contrabandă calificată, ambele în formă continuată, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

Potrivit sursei citate, cu ocazia percheziţiilor poliţiştii au găsit şi ridicat 967 de pachete ţigarete, diferite mărci, fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, 316 sticle cu băuturi alcoolice având timbru de accizare Republica Moldova, precum şi 156.400 lei, 535 euro şi 530 lire sterline.

Totodată au fost puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliţiei, în vederea audierii.

Citește și: EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său

Din cercetări a reieşit că, din anul 2015 până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, transportat şi depozitat la domiciliu ţigarete fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, pe care le-ar fi comercializat ulterior, pe raza municipiului Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.