Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razie de AMPLOARE a polițiștilor! 571 de permise de conducere, reținute și 135 certificate de înmatriculare, retrase, în weekend

antena3.ro
accident masina politie taxi

Polițiștii rutieri au ridicat, în weekend, 571 de permise de conducere și au retras 135 de certificate de înmatriculare, fiind constatate 117 infracțiuni la regimul rutier, anunță Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), într-un comunicat de presă transmis MEDIAFAX.

Polițiștii au organizat, duminică, 279 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost constatate peste 800 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 571 de permise de conducere.

Citește și: Proiectul PNL pentru interzicerea cumulării pensiei cu salariul, mort în faşă. Nicio şansă la CCR

„În urma activităților, au fost constatate 821 de infracţiuni, 205 persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 10 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive”, conform surse menționate.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.749 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.