Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu a fost lăsat LIBER, după ce a fost audiat timp de două ore

Inquam Photos / Flaviu Terza
Burleanu logo 2020

Preşedintele Fedraţiei Române de Fotbal, Răzvan Bulreanu, a fost audiat, vineri, la Secţia 9 Poliţie din Capitală, după o plângere depusă de foşti angajaţi ai FRF, care au câştigat procese cu forul de la Casa Fotbalului. Trei foşti angajaţi ai FRF, între care Dumitru Mihalache, fost director de competiţii, au dat în judecată FRF după ce au fost daţi afară. Ei au câştigat procesele intentate forului şi ar fi trebuit să fie reîncadraţi la Casa Fotbalului, cu plata salariilor restante.

”Doi foşti angajaţi care au fost reintegraţi în această perioadă de timp au depus o plângere la adresa FRF, ei spunând că nu au fost reintegraţi şi nu li s-au plătit drepturile salariale stabilite de instanţă, lucru care e fals. E dovedit şi cu acte, oamenii şi-au primit drepturile, ba mai mult au fost şi în concendiu.

Citește și: Surpriză de proporţii: Andra şi Delia vor fi invidioase – ea e cea mai bogată cântăreaţă din România

Am avut un proces civil, de reintegrare a acestor foşti angajaţi ai federaţiei. Între timp ei s-au reintegrat, şi-au primit toate drepturile repsective, după care au considerat că trebuie să depună şi o plângere. Şi noi suntem surprinşi de acest dosar, credem că sunt doar aşa, nişte elemente de a ni se pune beţe în roate. Am stat aproape două ore aici. Nu cred (n.r. - că are legătură cu viitoarele alegeri de la FRF), e prea departe aşa aceva. De acum înainte o să le punem la dispoziţie în scris toate documentele, lucru pe care colegii mei din zona juridică îl făcuseră deja. În urma acestei întâlniri de astăzi, vom pune la dispoziţie orice alte informaţii care ni se vor solicita. Unul dintre ei se ocupa de flota de maşini la nivel de federaţie, Atexandru Stici, iar altul, Marcel Paraschiv, se ocupa de achiziţii. Nu mi s-a adus la cunoştinţă (n.r. - despre o plângere a lui Dumitru Mihalache). Doar două dosare mi s-au adus la cunoştinţă, cei doi angajaţi.”, a spus Burleanu la ieșirea de la audieri.

Citește și: Halep devine ‘colega’ Sharapovei: Ce sponsor și-a ales jucătoarea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.