Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu și-a anunțat planurile, la două zile după ce l-a 'spulberat' pe Ionuț Lupescu: 'Celor care m-au criticat'

www.digisport.ro
Burleanu alegeri FRF

Răzvan Burleanu le-a mulțumit încă o dată celor care l-au susținut în drumul său spre al doilea mandat la cârma fotbalului românesc. Președintele FRF spune că nu a desfăcut încă șampania, ci a trecut la treabă cot la cot cu angajații.

"Mulțumesc tuturor pentru felicitări și pentru susținere! Le mulțumesc și celor care m-au criticat civilizat, am reținut câteva idei și din tabăra lor. La FRF munca a început din ziua 1 a noului mandat, am ținut ședința obișnuită de management, așa cum am anunțat chiar în plenul de ieri. Am văzut un pic ce a fost bine, ce a fost rău, și apoi am discutat ce avem de făcut acum, pe termen scurt. Football first!", a fost postarea lui Burleanu pe rețelele de socializare, conform Digisport.ro.

Citește și: Netanyahu surprinde după declarația lui Dragnea privind ambasada României în Israel: 'E timpul să recunoaştem acest fapt'

Miercuri, 18 aprilie, Răzvan Burleanu (33 de ani) a obținut 168 de voturi, în timp ce principalul său contracandidat, Ionuț Lupescu, a obținut doar 78 în alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.