Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu, președintele FRF, e de acord cu naturalizarea lui Harlem Gnohere: Francezul ar putea juca în 2018 pentru România

RTV.net
Harlem Gnohere

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat, luni, la Casa Fotbalului, că în situaţia în care selecţionerul Cosmin Contra va cere naturalizarea lui Harlem Gnohere, va fi de acord cu depunerea documentelor pentru obţinerea cetăţeniei române a francezului.

“Atât timp cât un jucător poate să ajute echipa naţională şi joacă între graniţele ţării, sunt pentru. Gnohere joacă foarte bine. Dacă poate sau nu poate să ajute naţionala prefer să adresaţi întrebarea selecţionerului. În mod cert este unul dintre jucătorii care astăzi au demonstrat că sunt foarte talentaţi. Păcat că are 30 de ani, dacă avea vreo 23 cu siguranţă era o miză mult mai mare. Bineînţeles că voi fi de acord dacă selecţionerul cere naturalizarea lui Gnohere”, a declarat Burleanu, scrie news.ro.

Citește și: Schimbare radicală! Toate farmaciile și drogheriile nu vor mai face asta, începând de azi!

Oficialul FRF crede însă că atacantul echipei FCSB nu va putea evolua în primele meciuri din Liga Naţiunilor, care va debuta în septembrie: “Gnohere are 30 de ani în momentul de faţă. E o procedură pentru a acorda cetăţeniei, astfel încât Cosmin Contra trebuie să ia în calcul şi acest lucru, pentru că cetăţenia nu poţi să i-o acorzi de pe o zi pe alta. Ar trebui să ia în calcul şi acest aspect. Nu poţi să-l iei pe Gnohere pentru meciurile din luna septembrie. Asta e clar. Dar sunt şi alţi jucători tineri care pot face parte la un moment dat din lotul primei reprezentative. Nu e o contradicţie, vorbim de rezultate pe termen scurt şi lung. Dacă staful consideră că un jucător poate aduce o valoare adăugată primei reprezentative trebuie să o facă. Pe termen lung trebuie să creăm contextul pentru ca jucătorii tineri să vină să joace la loturile României”.

Citește și: Afacerile unei persoane influente din România sunt în pericol. Află de ce .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.