Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu somează Primăria să redeschidă Arena Naţională

razvan burleanu

Președintele Federației Române de Fotbal a susținut luni, la Casa Fotbalului, o conferință dedicată situației Arenei Naționale. Răzvan Burleanu spune că Primăria trebuie să-şi asume redeschiderea celui mai mare stadion al ţării pentru amicalul cu Spania.

”Săptămâna trecută am trimis Consiliului General al Capitalei o scrisoare deschisă în care am solicitat să se alăture inițiativei noastre și să determine Primăria Capitalei să-și asume răspunderea, alături de FRF, pentru organizarea meciurilor de pregătire ale echipei naționale pe Arena Națională. Vedem însă că lucrurile se mișcă foarte greu, iar timpul ne presează. La finalul săptămânii, OUG nr. 52/2015 privind modificarea și completarea Legii 307 a primit votul plenului Parlamentului României. Deci, în acest moment, avem confirmarea temeiului legal pe baza căruia primăria poate să redeschidă stadionul”, a precizat președintele FRF.

”Între timp, a ajuns în România și rezultatul testului realizat pe materialul din copertină de un laborator italian care, spre deosebire de cel din România, este recunoscut pe plan european. Ținând cont de toate aceste elemente, îi solicit public încă o dată primarului interimar al Capitalei, domnul Răzvan Sava, să își asume, alături de FRF, responsabilitatea organizării meciurilor echipei României pe Arena Națională. În acest moment, litera și spiritul legii ne spun că ne putem asuma responsabilitatea redeschiderii Arenei Naționale”, a punctat Răzvan Burleanu.

”Noi, ca organizatori, am discutat în repetate rânduri cu instituțiile abilitate și am primit toată susținerea pentru mărirea dispozitivului de jandarmi, sporirea numărului de filtre de control împotriva materialelor pirotehnice, creșterea numărului de pompieri și stwarzi care se vor afla în incinta stadionului. Propun Primăriei Capitalei să dea în administrare stadionul Arena Națională Federației Române de Fotbal. Așa cum ne-am priceput ca în mai puțin de doi ani să transformăm o instituție care producea un deficit de 4 milioane de euro într-una profitabilă, fără să includ aici prima de calificare, vă garantez că vom fi capabili să aducem și Arena Națională pe profit. Așteptăm până marți, la prânz, un răspuns din partea Primăriei cu privire la redeschiderea Arenei Naționale. Altfel, vom disputa meciul cu Spania la Cluj-Napoca și vom transforma orașul într-o capitală a fotbalului românesc”, a conchis Răzvan Burleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.