Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu, un nou atac la adrsa lui Mirca Sandu: Ce i-a transmis lui Christoph Daum

www.click.ro
Christoph Daum

Răzvan Burleanu acuză fosta conducere a FRF pentru lipsa rezultatelor echipei naționale din prezent condusă de Christoph Daum. "Lipsesc rezultatele, dar domnul Daum a adus lucruri noi. Prezența lui Christoph Daum la echipa națională a avut și un altfel de rol. A fost un transfer de mentalitate, de profesionalism. Acum avem și un dialog fluctuos între toate loturile naționalei.

Acest lucru a contat foarte mult. În fotbal ca să ai rezultate trebuie să fi investit în urmă cu mulți ani, iar toate celelalte federații să fi stat în loc. Ei n-au stat, dar noi am stat sau chiar am fost în regres", a declarat Burleanu la FRF TV.

"Nu vreau să vorbesc despre o demitere a domnului Daum, el are misiunea să ne ducă la CM. La finalul lunii noiembrie vom trage linie și vom vedea ce vom face", a mai spus Răzvan Burleanu.

...despre meciul cu Polonia: Cred că e foarte important că avem jucători noi la națională. Valoarea lor crește odată ce vin la lot. Pe de altă parte noi vrem să continuăm să visăm la calificare și după meciul cu Polonia. Nu voi comenta selecția făcută de domnul Daum. Poate în fotbalul românesc antrenorii sunt obișnuiți ca președinții sau patronii să facă schema tactică, dar la FRF nu se va întâmpla niciodată așa ceva".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.