Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc, atac la adresa Corinei Crețu - E foarte important să ştii despre ce vorbeşti. Confundă Autostrada Moldovei cu cea a Unirii

Inquam Photos/ Octav Ganea
Razvan Cuc

Răzvan Cuc o acuză pe Corina Crețu că nu știe despre ce vorbește, după ce comisarul european pentru politică regionala a spus că Guvernul României nu a trimis o cerere de obținere a finanțării din fonduri europene pentru studiul de fezabilitate al Autostrăzii Moldova, deși UE ar putea da o parte din bani. In replica, ministrul Transporturilor spune că aceasta a confundat Autostraza Moldova cu cea a Unirii.

„Doamna Creţu vorbea azi de Autostrada Moldovei, dar o confunda cu Autostrada Unirii. E foarte important să ştii despre ce vorbeşti. Dacă vrei într-adevăr să ajuţi România, bate-te pentru România, pentru demnitatea pe care ţi-a dat-o acolo şi ajută!. Luăm 85% din fondurile europene şi vom lua şi mai multe fonduri”, a declarat Răzvan Cuc la Digi24.

Referitor la centura Capitalei, intrebat cum a reuşit Bulgaria să realizeze un proiect de acest tip într-un an şi jumătate, ministrul a răspuns: „Ar trebui să fim mai patrioţi, să nu ne mai subestimăm, să îi dăm exemplu pe alţii, ei au făcut poate într-un relief fără probleme vizavi de un acord de mediu”.

Citeste si SUA, UE și Canada, noi SANCȚIUNI împotriva Rusiei - Nu vom permite ca agresiunea împotriva Ucrainei să continue neobservată

„Referitor centura la profil de autostradă, când am vrut să o lansez, anumite influenţe ne-au spus că nu e fezabilă din punct de vedere al indicatorilor de trafic şi că centura actuală ar putea să ţină tot traficul”, a spus ministrul.

Cuc a precizat ca influentele vedeau de la :„Oameni foarte bine pregătiţi, care sunt români duşi la Bruxelles. În loc să îşi ajute ţara, că românii le-au dat votul, eu le spuneam avem proiecte, ei spunem că nu, le duceam documentaţiile, le spuneam: avem Sibiu - Piteşti, avem Piteşti - Craiova... până la urmă le-am lansat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.