Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc: Cel mai rău pentru un ministru e să fie captiv hârtiilor și funcționarilor - VIDEO

Agerpres
Razvan Cuc

Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, a declarat într-o conferință de presă, faptul că cea mai mare capcană pentru un ministru este să se bazeze pe informațiile pe care le primește de la constructori sau le vede pe hârtii, dând exemplul situației de pe tronsonul 3 Lugoj-Deva, potrivit Mediafax.

"Cel mai rău pentru un ministru este să fie captiv hârtiilor și funcționarilor și situațiilor pe care le primește de la constructori. Dacă mă uitam după constructori, uitați-vă la lotul 3 tronsonul Lugoj-Deva putea fi dat în grafic, a doua zi după ce am făcut receptia. Nici nu am apucat să facem recepția că s-a și crăpat autostrada. Nu mai putem să ne bazăm pe ce dau firmele de consultanță și constructții. Acolo unde avem elemente pe parcursul de investiții că nu s-a respetcat, nu poți spune că ai 100% un obiectiv", a declafrat Răzvan Cuc.

Citește și: BMW vrea să-şi dubleze vânzările de maşini de lux pentru a-şi spori marja de profit

CNAIR a executat la jumătatea lunii septembrie garanţia constructorului lotului 3 al autostrăzii, înainte de pronunţarea deciziei tribunalului prin care se suspenda executarea. La finele lunii august ministrul Cuc a decis rezilierea contractului cu constructorul spaniol, după identificarea a 60 de neconformităţi, printre care cedări de terasament sau fisuri longitudinale şi transversale. Compania de Autostrăzi a emis o factură de penalităţi pentru neremedierea unor conformităţi în timpii în care trebuiau să remedieze şi pentru întârzierile din contract, în valoare de 73 de milioane de lei, iar valoarea garanţiei de bună execuţie a contractului este de 58 de milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.