Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc este pregătit pentru ce-i mai rău: 'Remanierea e apanajul premierului. Important e ce lasă in urmă fiecare ministru'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a declarat, referitor la posibila sa remaniere, că demersul este în sarcina premierului și nu se agață de vreo funcție, important fiind ce lasă în urmă. Viorica Dăncilă și mai mulții lideri se reunesc vineri seara și sâmbătă în ședință informală la Neptun, potrivit mediafax.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit din cauza pensiilor speciale: ‘Nenorocitiiii’

"E o ședință informală binevenită (n.r.: ședința de la Neptun), se mai descarcă energii și la final se va ieși cu concluzii pozitive. Lucrurile au intrat pe un făgaș normal", a spus Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Citește și: Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

Acesta susține că nu va candida la congresul din 29 iunie pentru nicio funcție.

Cât privește posibila sa remaniere, Cuc spune: "Remanierea e apanajul premierului. Important e ce lasă in urmă fiecare ministru. Dacă lași proiecte, lucruri în stadiu avansat, asta e important. Dânsa va lua decizia. Daca are nemulțumiri, cu siguranță va lua măsuri față de miniștrii care nu și-au făcut treaba cum trebuie. Eu nu mă agăț de vreo funcție".

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

Remanierea Guvernului ar putea fi una dintre temele abordate la întâlnirea informală de la Neptun de vineri și sâmbătă între Viorica Dăncilă și liderii județeni. Printre miniștrii posibil să fie vizați de demitere fiind Daniel Suciu, Răzvan Cuc, Bogdan Trif și Carmen Dan au declarat surse din PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.