Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Lucescu, despărțire emoționantă de Skoda Xanthi

www.adevarul.ro
Răzvan Lucescu

Xanthi Skoda, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Veria, într-un meci din etapa a XXX-a a campionatului Greciei.

Golurile au fost marcate de Hamza Younes '20, '75 (penalti) şi Soltani '45. Xanthi a încheiat sezonul pe locul şase, cu 48 de puncte.

Citește și: Un fost rapidist îl trimite pe Șumi la FCSB: 'Ce să facă dacă nu mai e Rapid?'

A fost ultimul meci pentru Răzvan Lucescu în calitate de antrenor al lui Xanthi, acesta încheindu-şi mandatul pe care l-a început în urmă cu trei ani. Înaintea partidei, antrenorul a primit flori din partea conducerii şi şi-a luat rămas bun în lacrimi de la jucătorii pe care i-a pregătit de-a lungul celor trei sezoane.

Cea mai bună performanţă a fost obţinută în sezonul 2014/15, când Xanthi a reuşit să ajungă până în finala Cupei Greciei, pe care a pierdut-o în faţa lui Olympiakos.

"Rămân cu amintiri frumoase, prietenii adevărate, un loc în nordul Greciei fabulos. Trei ani de linişte şi de muncă în condiţii plăcute. Au fost rezultate bune per total. Am atins pentru prima dată în istoria clubului finala Cupei. Totodată, acest loc 6 este cea mai bună clasare din ultimii 11 ani", a spus Răzvan Lucescu pentru Dolce Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.