Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost rapidist îl trimite pe Șumi la FCSB: 'Ce să facă dacă nu mai e Rapid?'

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Lui Marius Șumudică îi va expira contractul cu Astra, la finalul acestui sezon, iar antrenorul este dorit de FCSB, dar și de alte echipe din străinătate.

Dani Coman, președintele Astrei, fost mare jucător pentru Rapid, a vorbit despre posibilitatea ca Șumudică să continue la echipa din Giurgiu, dar și despre șansele ca tehnicianul să ajungă la FCSB, potrivit gsp.ro.

Citește și: Contra vrea să continue în 'Groapă': Anunțul făcut de un fost mare dinamovist

"Am avut câteva discuții cu Șumi despre o eventuală prelungire. Nu i-am prezentat niciun document oficial, dar probabil o vom face zilele următoare.

Din punct de vedere financiar, e clar că suntem mult față de ceea ce îi pot oferi alte echipe lui Șumi. Are variante și din străinătate, are variante și din campionatul intern.

Ce să facă dacă Rapidul nu mai există? Să se lase de antrenorat? El trebuie să se gândească la faptul că la Steaua poate face performanță. Nu știu dacă oamenii vor fi dezamăgiți, dar el trebuie să se gândească la el și la familia lui

Dacă vom ajunge la un numitor comun și va rămâne antrenorul echipei, atunci ne vom pune la masă și o să facem lotul pentru sezonul viitor. Dacă nu, va trebui să găsim variante, să aducem un antrenor și să facem o altă strategie", a spus Coman la TV Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.