Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Lucescu, aproape de finala Ligii Campionilor Asiei: Al Sadd-Al Hilal, scor 1-4, în semifinale

www.prosport.ro
Răzvan Lucescu

Al Hilal, echipa saudită antrenată de antrenorul român Răzvan Lucescu, a câștigat meciul de pe terenul lui Al Sadd (Qatar), marți, scor 4-1, în manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei, anunță MEDIAFAX.

În partida disputată la Doha, Al Sadd, antrenată de fostul mare jucător al lui FC Barcelona, Xavi Hernandez, a deschis scorul în minutul 14. Bafetimbi Gomis, atacantul lui Al Hilal, a trimis în proprie poartă din apropierea careului mic.

Gomis, fost atacant la echipe precum Olympique Lyon, Swansea, Olympique Marseille sau Galatasaray, s-a revanșat în minutul 33, restabilind egalitatea. Francezul a fost găsit excelent în apropiera porții de Sebastian Giovinco, fostul jucător de la Juventus.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Ploiești: 'Ghița e în Serbia/ Nu ne mai alungați tinerii'

Două minute mai târziu, Al Sadd a rămas în inferioritate numerică după eliminarea fundașului Abdelkarim Hassan. Acesta a comis un fault la mijlocul terenului, sancționat cu cartonaș galben, iar apoi a fost trimis la vestiare pentru proteste vehemente.

Al Hilal a trecut în avantaj în minutul 45. Albulayhi a trimis în plasă pentru 2-1, în urma unui corner. În repriza secundă, echipa lui Răzvan Lucescu s-a desprins, după autogolul lui Al Hajri, din minutul 60. Scorul final a fost stabilit de Al Shalhoub, în minutul 67, care a înscris pentru 4-1.

S-a terminat 4-1 pentru Al Hilal, care este favorită la calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei. Manșa retur contra celor de la Al Sadd va avea loc pe 22 octombrie, de la ora 19:15, la Riad.

În cealaltă semifinală din Liga Campionilor Asiei se vor înfrunta japonezii de la Urawa și chinezii de la Guangzhou Evergrande. Meciurile se vor disputa pe 2 și 23 octombrie.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

Răzvan Lucescu (50 de ani) a sosit la Al Hilal în această vară, după ce și-a reziliat contractul cu PAOK Salonic. Cu echipa din Grecia, românul a câștigat titlul de campion și două Cupe.

De asemenea, Al Hilal se află pe primul loc în campionatul din Arabia Saudită, având 13 puncte acumulate în primele cinci runde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.