Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Lucescu despre câștigarea Ligii Campionilor Asiei: 'Nu vă puteți imagina ce a însemnat această victorie în Arabia Saudită'

www.prosport.ro
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a câștigat Liga Campionilor Asiei și povestește că guvernul a dat liber tuturor pentru a putea urmări finala, potrivit Mediafax.

”Nici nu vă puteți imagina ce a însemnat această victorie în Arabia Saudită. Nu mi-am putut imagina că va fi o asemenea fericire. În dimineața finalei, Guvernul a trimis oamenii acasă la ora 12:00, școlile s-au închis la ora 12:00. S-au pus televizoare peste tot. E cel mai important trofeu al meu, pentru că e unul continental.” , a spus Răzvan Lucescu la Digi Sport. Nu este prima dată în acest an când Răzvan Lucescu scoate oamenii pe străzi. În vară, fanii au sărbătorit după ce Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK.

Citește și: Noul lider PSD nu renunță la Olguța Vasilescu- Funcția pe care aceasta o va ocupa

Antrenorul de la Al Hilal arată că nu a primit niciun telefon de felicitare din partea conducerii PAOK, după ce a câștigat finala Ligii Campionilor Asiei. Răzvan Lucescu a mai declarat: ”N-am primit niciun telefon de la conducerea lui PAOK, dar nici nu mă așteptam. Știu și simt că sunt supărați pe mine pentru că am plecat, dar am primit telefoane de la foști jucători pe care i-am avut în Grecia. Oricum, Grecia e în sufletul meu, aș putea spune că acolo e a doua mea casă.” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.