Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Lucescu, după înfrângerea din Uefa Champions League: O greșeală face diferența

www.gsp.ro
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a semnat prelungirea contractului cu PAOK Salonic, dar bucuria nu a fost încununată și cu o calificare în grupele Champions League. Miercuri seară, 29 august, PAOK Salonic nu a rezistat presiunii echipei Benfica și a cedat pe teren propriu cu scorul de 1-4.

Deși a fost eliminat din UCL, antrenorul Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi.

"Nu e vorba doar de o fază, e vorba de istoria celor două echipe, una care e obişnuită să joace la acest nivel şi o alta, care e pentru prima oară ajunsă într-o astfel de situaţie, de a juca pentru calificre.

Probabil al doilea gol primit a turnat plumb în ghetele băieţilor, dar chiar şi la 3-1 au fost momente în care şi-au dat viaţa. Acesta este fotbalul. Diferenţa o face o greşeală. Eu sunt foarte mulţumit de băieţi. Am avut neşansa de a ajunge pe un traseu extrem de greu, poate şi din cauza celor întâmplate anul trecut în acest campionat", a spus Răzvan Lucescu, la Telekom Sport.

PAOK a fost susținută de 29.000 de suporteri în meciul cu Benfica. "Eu sunt obişnuit cu atmosfera de aici. Suporterii ne-au fost mereu alături”, a mai spus Lucescu Jr.

Răzvan Lucescu revine în Europa League după şapte ani. A mai jucat de trei ori în grupe, de fiecare dată cu Rapid. Startul competiţiei este pe 20 septembrie, dar până atunci grecii trebuie să treacă peste eşecul cu Benfica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.