Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Lucescu începe anul cu stângul: PAOK Salonic a pierdut cu Panachaiki Patras, scor 2-1, în manşa tur a optimilor Cupei Greciei

www.gsp.ro
Răzvan Lucescu Mircea Lucescu

PAOK Salonic a pierdut cu Panachaiki Patras, scor 2-1, în manşa tur a optimilor Cupei Greciei. Partida secundă va avea loc la Salonic, pe 22 ianuarie. A fost primul joc din 2019 pentru Răzvan Lucescu, relatează mediafax.ro.

Citește și: Locuri de care trebuie să te fereşti: De unde iei cel mai uşor virusuri şi bacterii

Lucescu jr. a menajat câteva vedete, dar din primul 11 n-au lipsit Toşca şi Varela. Bastakos a deschis scorul pentru Panachaiki, în minutul 35. Karelis a egalat pentru PAOK, în startul reprizei secunde, dar Loumbardeas a readus gazdele în avantaj, în minutul 68. Lucescu a introdus pe final jucători importanţi, cum ar fi Leo Jaba sau Biseswar, dar PAOK n-a reuşit să revină pe tabelă.

S-a încheiat 2-1 pentru Panachaiki Patras, formaţie care ocupă locul 6 în liga secundă a Greciei. De partea cealaltă, PAOK e lider în prima ligă, cu 13 victorii şi o remiză în primele 14 etape. PAOK are opt puncte avans faţă de Olympiacos, ocupanta locului secund. Atromitos completează podiumul, cu 28 de puncte. În acest sezon, PAOK a mai fost învinsă de Benfica, MOL Vidi, Chelsea şi BATE Borisov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.