Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Lucescu semnează prelungirea contractului cu PAOK Salonic

www.gsp.ro
Răzvan Lucescu

Antrenorul român Răzvan Lucescu şi-a prelungit contractul cu PAOK Salonic, a anunţat vineri site-ul clubului aflat în acest moment pe primul loc în campionatul de fotbal al Greciei.

"Unele relaţii depăşesc limitele sportului. Unele relaţii devin pe viaţă. PAOK anunţă prelungirea contractului lui Răzvan Lucescu până la 30 iunie 2027", a indicat gruparea din Salonic, potrivit Agerpres.

Fost antrenor la Rapid şi fost selecţioner al naţionalei României, Răzvan Lucescu, care pe 17 februarie va împlini 55 de ani, este la al doilea mandat la PAOK Salonic. Tehnicianul a pregătit prima oară între 2017 şi 2019 această echipă, la care a revenit în anul 2021. Cu PAOK, Lucescu a câştigat o dată campionatul Greciei, în 2019, şi de două ori Cupa Greciei, în 2018 şi 2019. În sezonul 2021-2022, el a dus formaţia până în sferturile de finală ale Europa Conference League.

Răzvan Lucescu "a plecat (în 2019 - n. r.), dar inima lui a fost mereu aici. S-a întors şi a continuat să facă istorie. A doborât fiecare record, la nivel de echipă şi individual, a ajuns în sferturile de finală ale unei competiţii europene şi a construit o altă echipă impresionantă a lui PAOK. Dorinţa de a continua împreună a fost de multă vreme reciprocă. Astăzi, pe stadionul Toumba, a venit confirmarea oficială. Răzvan Lucescu şi-a legat viitorul de club ca antrenor până în iunie 2027", a scris clubul elen.

PAOK este liderul campionatului, cu 50 de puncte după 21 de etape, urmată la 2 puncte de AEK Atena, la 3 puncte de Panathinaikos şi la 9 puncte de Olympiakos Pireu.

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei şi în optimile de finală ale Europa Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.