Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin, declarație RĂZBOINICĂ: 'Sunt mai bun ca Stanciu'

www.gsp.ro
Răzvan Marin Standard

După ce a debutat pentru Standard în weekend, Răzvan Marin le-a spus ieri jurnaliștilor belgieni că defensiv e peste mijlocașul lui Anderlecht: ”Ofensiv însă e mai bun ca mine”.

Răzvan Marin n-are timp să-și tragă sufletul de când a ajuns în Belgia. După vizita medicală, semnarea contractului și primele 10 minute în tricoul lui Standard, duminică, la 0-3 cu FC Bruges, fostul mijlocaș al Viitorului s-a aflat ieri față în față cu jurnaliștii. Prima lui conferință de presă în tricoul roș-alb, conform gsp.ro.

Rugat să facă o comparație între el și mijlocașul lui Anderlecht, Nicolae Stanciu, Marin le-a spus belgienilor: "Eu sunt mai bun ca el în plan defensiv, dar el e mai valoros ca mine pe faza ofensivă".

Citește și: E GATA: Steaua s-a înțeles cu Betis pentru Toșca

Deși are 20 de ani, "tricolorul" susține că nu se mai simte un puști: "Sunt pregătit să ajut clubul". Și să demonstreze că merită "imaginea de speranță a fotbalului românesc. Dau pase bune și îmi place la mijlocul terenului".

Răzvan n-are un model, "dar îl iubesc pe Xavi, cel din perioada Barcelona". Iar cel mai bun antrenor e Gică Hagi: "M-a învățat multe. Îi datorez enorm. Grație lui sunt aici".

Pentru a afla cât mai multe despre Marin, reporterii de la Derniere Heure l-au sunat pe Kevin Boli, colegul de la Viitorul. "Are un șut excelent, o bună viziune a jocului, lansări în adâncime și pasă scurtă. O să vă îndrăgostiți repede de el", le-a spus fostul fundaș al lui Mouscron.

"Am venit la Standard ca să fac un pas înainte. Jocul e mai rapid aici decât în România"

Răzvan Marin, mijlocaș Standard

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.