Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin, tot mai aproape de Empoli (presă)

www.libertatea.ro
Răzvan Marin

Fotbalistul român Răzvan Marin, care a retrogradat cu Cagliari din Serie A, este tot mai aproape să joace din această vară la Empoli, în prima divizie a campionatului Italiei, a anunţat Sky Sport, potrivit agerpres.

Mijlocaşul născut în 1996 ar urma să ajungă la Empoli cu formula împrumutului cu drept de cumpărare fixat la 6,5-7 milioane de euro.

Potrivit presei, Răzvan Marin vrea să rămână în Serie A. Venit la Cagliari de la Ajax Amsterdam, Marin a reuşit un gol şi şase pase decisive în 37 de meciuri din ediţia trecută de campionat.

Site-ul areanapoli.it scrie că Marin a fost propus cluburilor Napoli şi AC Milan, ultima fiind chiar campioana din Serie A. Pietro Chiodi, agentul mijlocaşului, s-a întâlnit cu Paolo Maldini, directorul sportiv al rossonerilor, într-un hotel din Milano.

În altă ordine de idei, Pietro Chiodi este şi agentul lui Ciprian Tătăruşanu, portarul de rezervă al lui Milan, care a fost propus lui Napoli ca alternativă pentru David Ospina, ce ar urma să se despartă de echipa din sudul Italiei, menţionează areanapoli.it.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.