Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Mironescu ajută sute de elevi care vor merge la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu

razvan mironescu

Deputatul PNL Răzvan Mironescu, ca reprezentant al Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor, alături de Primăria Sectorului 6 şi Colegiul Economic “Costin C. Kiriţescu”, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice prin ROCT – CNDIPT şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, organizează cea de – a XIII-a ediţie a Târgului Internaţional al Firmelor de Exerciţiu.

 

“A fost o mare bucurie pentru mine să sprijin acest eveniment dedicat practic generației de mâine, care sunt convins că va contribui la dezvoltarea țării noastre. Târgul Firmelor de Exercițiu este un bun prilej pentru elevi de a înțelege mai clar ce înseamnă mediul de afaceri și cum trebuie să se comporte pentru a prospera. Sunt convins că fiecare participant va pleca de la târg cu multe idei pe care ulterior sper să le pună și în practică”, a declarat Răzvan Mironescu.

 

La acest eveniment vor participa direct sau indirect 150 de firme de exerciţiu din ţară: Arad, Bacău, Baia Mare, Brăneşti, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Câmpina, Constanţa, Fălticeni – Suceava, Focşani, Galaţi, Giurgiu, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Snagov, Târgovişte, Târgu Mureş etc, precum şi din străinătate: Austria, Bulgaria, Cehia, Croaţia şi Republica Moldova.

 

Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 mai 2016, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Deschiderea oficială va fi joi, 12 mai, începând cu orele 10.00, iar festivitatea de premiere va avea loc vineri, 13 mai 2016, la orele 15.00, se anunţă într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.