Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Pîrcălabu, singurul candidat la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Lupte din 27 ianuarie

Pro Sport
Razvan Pircalabu

Preşedintele în exerciţiu Răzvan Pîrcălabu este singurul candidat la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Lupte care vor avea loc la 27 ianuarie (ora 10:00), în cadrul Adunării Generale a FRL organizate la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român., potrivit Agerpres.

Pîrcălabu a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că nici la posturile de vicepreşedinte şi membri ai Biroului Federal nu există contracandidaţi.

Astfel, pentru cele trei posturi de vicepreşedinţi sunt trei candidaţi: Constantin Borăscu, Alexandru Ballai şi Constantin Iancu.

De asemenea, pentru cele şapte posturi de membru în cadrul Biroului Federal s-au înscris şapte candidaţi: Georgiana Filip Paic, Doru Dumitraşciuc, Anton Arghira, Gigi Pambuca, Constantin Scuturiciu, Ferenc Gyarmati şi Adrian Dacica.

"Mergem pe aceeaşi echipă care a dat rezultate. Ne înţelegem foarte bine, din acest motiv nu există contracandidaţi la nicio funcţie. Această echipă a dat rezultate, sunt oameni serioşi, oneşti, nu există bisericuţe, nu sunt probleme între noi. Fiecare ştie ce are de făcut pe poziţia pe care o ocupă", a explicat Pîrcălabu.

Citește și: SURSE Fostul prim-ministru Tăriceanu începe PELERINAJUJL la DNA-A pus pe masa procurorilor bunuri pentru acoperirea sechestrul de 800.000 dolari pus de Direcție

Acesta a menţionat că în plan sportiv obiectivele sale în noul mandat sunt legate de câştigarea unui număr cât mai mare de medalii la competiţiile internaţionale.

"Pentru mine este al treilea mandat şi al doilea fără contracandidat. Îmi propun în primul rând cât mai multe medalii internaţionale pentru luptele româneşti. În special o medalie olimpică la Tokyo, la fel şi la Paris în 2024. De curând am înfiinţat o fundaţie care sper eu să atragă cât mai mulţi parteneri şi cât mai mulţi luptători pentru a promova sportul nostru", a afirmat el.

Preşedintele a dezvăluit că în perioada următoare Federaţia Română de Lupte va începe construcţia unui complex sportiv de pregătire la Râşnov dedicat sportivilor săi şi nu numai.

Citește și: Dragnea ia primul contact cu procurorii DNA în 2021 - A fost adus de la penitenciar pentru audieri în dosarul vizitei în SUA

"Îmi propun în acest mandat să începem lucrările de construcţie la un complex de pregătire aflat în proprietatea Federaţiei Române de Lupte. Acesta va fi construit din venituri proprii şi sponsorizări. Avem deja terenul la Râşnov, chiar la poalele domeniului schiabil Braşov. Complexul sportiv va include o sală cu zece garnituri de saltea, hotel cu 150 de locuri de cazare şi restaurant, un centru de recuperare, cabinet medical, sală de conferinţe şi de şedinţe, dar şi un teren sintetic de fotbal în aer liber pentru antrenamentele în aer liber ale luptătorilor", a spus el.

"Este un loc strategic, în centrul ţării. Sper eu ca odată cu inaugurarea de anul ăsta a Aeroportului Internaţional Braşov să atragem la acest complex cât mai multe loturi naţionale străine în parteneriat şi pregătire cu loturile noastre. Astfel rezolvăm o mare problemă a luptelor româneşti, pentru că sportivii vor avea sparring parteneri. În plus, cu acest complex vom avea ocazia să facem autofinanţare. El va genera venituri, pentru că va fi pus la dispoziţie contra cost la preţuri mult mai convenabile pentru toţi cei care doresc să vină aici în cantonament. E va fi deschis tuturor cluburilor, loturilor sportive, indiferent de disciplină", a adăugat Răzvan Pîrcălabu.

Federaţia Română de Lupte are aproximativ 200 de membri afiliaţi. Potrivit convocatorului publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Lupte, în cazul neîntrunirii cvorumului, Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri se reconvoacă pentru aceeaşi dată, 27 ianuarie, dar de la ora 11:00, în acelaşi loc, când se vor putea lua decizii indiferent de numărul celor prezenţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.