Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Popa, eurodeputat PSD: 'Vasile Siegfried Mureșan este copilul unei guvernări obișnuite să taie și să nu pună nimic în loc'

facebook.com
Razvan Popa

Răzvan Popa, eurodeputat PSD, afirmă că ultimele atacuri lansate de Vasile Siegfried Mureșan la adresa Guvernului reflectă mentalitatea în care acesta a fost crescut în politică – adică mentalitatea celor din PDL, care au știut doar să taie, fără să pună nimic în loc.

”La Vasile Siegfried Mureșan se exprimă lipsa de educație politică. După ce a fost extrem de mândru de a fi parte a guvernării PDL, dar și un mare iubitor al Elenei Udrea și al lui Traian Băsescu, Mureșan vorbește iar despre tăieri. Și asta nu este de mirare – PDL, ascuns astăzi în rândul unui PNL care mai există doar de fațadă, nu a știu decât să taie, fără să pună ceva în loc.

Citește și: Anunţul aşteptat de toată lumea! Pe cine trimite PSD la prezidențiale – Liviu Dragnea, informații explozive

Mureșan, la fel ca Macovei sau Preda, este foarte dispus să facă rău și în România și la Bruxelles. Promovarea sa insistentă de către PNL ne spune ceva în primul rând despre gaura în care au ajuns liberalii. PNL a renunțat la toate valorile definitorii pentru un partid liberal.”, a declarat Răzvan Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.