Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Popa, eurodeputat PSD: 'Vasile Siegfried Mureşan minte pentru a justifica poziția antiromânească a PNL în privința dublului standard la alimente'

facebook.com
Razvan Popa

Răzvan Popa, eurodeputat PSD, se arată şocat de modul în care liberalul Vasile Siegfried Mureşan a justificat opoziţia parlamentarilor europeni ai PNL faţă de directiva care priveşte eliminarea dublului standard la alimente.

„Este revoltător cum Vasile Siegfried Mureşan minte pentru a justifica atitudinea profund antiromânească a eurodeputaţilor PNL. Adevărul este că noi am obţinut eliminarea dublului standard, o măsură pe care liberalii nu au susţinut-o. Opoziția PNL față de directiva care contribuie la eliminarea dublului standard este o dovadă clară a faptului că liberalii nu îi reprezintă pe români la nivel european.

Mă așteptam ca cei din PNL să își ceară scuze pentru poziția lor din Parlamentul European, nu să mintă pentru a se justifica. România are nevoie de europarlamentari patrioți, care să se reprezinte interesele cetățenilor acestei țări, și nu de politicieni dispuși oricând să îl tranzacționeze, așa cum sunt cei PNL” susține Răzvan Popa.

Citește și: Jandarmeria și PSD-ul în vizorul USR-ului! Se trece la artileria grea .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.