Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Sava dă cu pumnul în masă: Pasajul Piața Sudului trebuie terminat! Temenul limită dat

pmb.ro
pasaj Sudului

Primarul general Răzvan Sava a declarat că a cerut constructorilor de la Pasajul Piața Sudului să grăbească ritmul lucrărilor, prin suplimentarea forței de lucru, a utilajelor necesare dar și prin cererea ca lucrările să fie efectuate în mai multe schimburi, inclusiv sâmbăta și duminica.

Sava a anunțat că lucrările pot fi terminate până în data de 30 iunie, iar pentru a se asigura de acest lucru își va muta biroul în zona șantierului, pentru a supraveghea personal activitatea muncitorilor.

„În trei luni s-a rezolvat ceea ce nu s-a rezolvat în trei ani. Am discutat cu constructorul, cu proiectantul și consultantul, toți or să livreze tot ce trebuie livrat, astfel încât să nu se mai facă blocaje, s-au deviat tot ce a însemnat utilități în zonă. (...) Sunt optimist, lucrările pot să se termine până pe 30 iunie, se vor termina pe 30 iunie, o să îmi mut și biroul aici, o oră pe zi voi fi pe șantier, astfel încât să nu se ivească blocaje și lucrurile să meargă de la sine. De mâine mi se va aduce containerul și voi avea aici un loc în care o să vin și o să supraveghez lucrările. (Stadiul lucrărilor este — n.r.) undeva la 53%”, a declarat primarul general.

Răzvan Sava declară că lucrările se vor muta în zona Văcărești, iar pentru ca acest lucru să nu aibă drept consecință blocarea traficului s-a suplimentat numărul echipajelor de poliție, pentru a ajuta la defluirea traficului:

„De pe 19 aprilie, lucrările se vor muta în zona Văcărești, circulația va fi dată pe tronsonul între cei doi pereți, între cele două accese la subteran și se va descărca odată spre Nițu Vasile și odată va trece spre Berceni și șoseaua Olteniței (...) S-a suplimentat și numărul de echipaje de Poliție care ajută la defluirea traficului.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.