Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rețeaua BBC pregătește o aplicație de asistență vocală

bbc

Rețeaua BBC pregătește o aplicație de asistență vocală care ar concura Alexa, Google Assistent sau Siri înțelegând accentul britanic, arată platforma Digital Trends, potrivit Mediafax.

Aplicația ar urma să se numească Beeb, urmând să fie lansată în 2020.

BBC a decis să își dezvolte propria aplicație de asistență vocală pregătind o alternativă la serviciile oferite de Alexa de la Amazon și Google Assistant. Primul pas este procesarea înregistrărilor făcute de echipe ale postului în toate colțurile Marii Britanii pentru a se asigura că aplicația va putea procesa accentele regionale.

Citește și: Casa de modă Dior șterge o reclamă cu Johnny Depp în urma protestelor comunității amerindiene

Cei de la BBC au anunțat săptămâna aceasta că aplicația care va folosi cuvântul ”Beep” ca semnal de pornire va fi lansată anul viitor pentru a oferi publicului oportunitatea de a accesa programele și serviciile rețelei prin comandă vocală de pe dispozitivele inteligente.

Rețeaua a anunțat că nu intenționează deocamdată să lanseze și un aparat special, planul fiind să includă în site-ul BBC noua opțiune și să ofere utilizatorilor o aplicație disponibilă pentru încărcarea pe diferite dispozitive.

BBC (British Broadcasting Corporation) este canalul public de emisie audio-vizuală din Marea Britanie. Este cel mai vechi post național din lume fiind înființat pe 18 octombrie 1922. Postul de televiziune funcționează din 1927 și produce propriile programe în studiouri proprii din 1932.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.