Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA deputatului PNL acuzat că a făcut o lege care-i ajută fratele

pnl

Deputatul PNL Catalin Zamfir, autorul legii "Dai casa înapoi băncii și scapi de datorii" răspunde la semnele de întrebare apărute odata cu informația că fratele său are un credit de nevoi personale de 720.000 de Euro.

"L-am sunat pe fratele meu, care-mi zice asa: Frate, spune-le ca n-am datorii de 720.000 de euro pentru ca mi-au luat din start comisioane abuzive si am si rambursat atatia ani din credit, iar acum nu sunt nebun sa le dau bunuri care sunt evaluate de ei la 1,5 milioane de euro pentru o datorie de 350.000 de euro! Si mai e ceva important: fratele meu nu a facut in viata lui afaceri cu statul, nu e nici samsar imobiliar, asa cum s-au grabit unii sa scrie, nu a luat nici despagubiri de la ANRP, nici drepturi litigioase asa ca se strofoaca degeaba Turcesti si Mandruti si alte specimene!", a spus deputatul PNL pe Facebook.

"Adevărul este următorul: fratelele meu nu a stat să aștepte să facă fra-su o lege de care să beneficieze el. A dat în judecată banca (ca zeci de mii de români) pentru ca i-a “incărcat” aproape jumătate din suma cu clauze abuzive. Amintesc că sunt 15000 de români care au câștigat deja procese intentate băncilor pentru aceste clauze pe care instanțele le declară abuzive. Fratele meu nu dorește să facă darea în plată și nu poate să facă darea în plată din simplul motiv că nu-l avantajează. Fratele meu își va achita creditul, dar vrea să achite suma corectă, nu pe cea umflată abuziv de bancă. Vă întreb însă: dacă aș fi avut o vulnerabilitate personală în legătură cu această lege, amenințat fiind și cu DNA, mai ieșeam eu la bătaie din 157 de inițiatori? Mi-a fost clar din prima clipă că va fi un război cu toate intoxicările de acest gen, că încercările de a mă compromite vor fi numeroase, dar știu bine că această lege e o lege dreaptă, pentru care merită să mă bat și că orice încercare de compromitere a mea nu va reuși să facă dintr-o lege dreaptă o lege strâmbă!", a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.