Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA DURĂ a Vioricăi Dăncilă, după ce a fost fluierată la Sărbătoarea borşului lipovenesc

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

O politică civilizată are în vedere proiecte şi se face cu respect, a declarat duminică, la Jurilovca, premierul României, Viorica Dăncilă, care a răspuns astfel la unele fluierături care i s-au adresat atunci când a vizitat Sărbătoarea borşului lipovenesc, potrivit Agerpres.

"Oamenii au opţiuni politice diferite şi ştim că la noi politicul şi-a pus amprenta foarte tare în ultima perioadă. Este opinia dumnealor. Eu tuturor membrilor de partid, tuturor social-democraţilor le-am spus că nu este oportun să fluiere, să vorbească urât. Cred că o politică civilizată este o politică care se face pe proiecte, pe respect, pentru că respectul impune respect", a afirmat Viorica Dăncilă.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi - Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii


Viorica Dăncilă a vizitat duminică seara Sărbătoarea borşului lipovenesc din Jurilovca şi a apreciat iniţiativa primăriei comunei privind organizarea acestui eveniment. 

"Vreau să-l felicit pe domnul primar pentru această iniţiativă. Ştiu că e a doua ediţie şi că se bucură de succes. Sunt apropiată de zona aceasta, îmi place foarte mult borşul de peşte, obiceiurile din această zonă şi cred că nu sunt doar eu cea care preferă asemenea evenimente. Văd că aici sunt cetăţeni din toate zonele ţării", a mai spus Dăncilă. 

În timpul vizitei din Jurilovca, premierul Dăncilă a făcut şi fotografii cu unele persoane care au felicitat-o şi au încurajat-o. 

Sărbătoarea borşului lipovenesc a început sâmbătă, cu recitaluri ale ansamblurilor folclorice din judeţul Tulcea şi cu recitalurile susţinute de Georgiana Maria Chiriţă şi Lidia Buble. Duminică, ansamblurilor din judeţul Tulcea li s-au alăturat cele din Constanţa, pe scena din mini-port susţinând recitaluri Valentin Sanfira, Radu Captari şi Andra. 

Primăria comunei a anunţat că pregăteşte peste 30.000 de porţii de borş de peşte şi că pentru trei asemenea sărbători autoritatea locală a reuşit să obţină 210.000 euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.