Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția francezului care l-a accidentat pe Ronaldo în finala Euro 2016

portugalia franta

Mijlocasul francez Dimitri Payet, în vârsta de 29 de ani, sustine ca nu a vrut sa îl accidenteze pe Cristiano Ronaldo, jucator care a fost înlocuit în minutul 25 al finalei Euro 2016, meci în care Portuglia s-a impus cu scorul de 1-0 împotriva Frantei, dupa prelungiri.

Conform primelor teste, Payet i-a provocat lui Ronaldo o luxatie de gradul I la genunchiul stâng, însa mijlocasul formatiei West Ham United insista ca nu a facut-o cu intentie.

"Am încercat sa-l deposedez, atâta tot, punct. Am recuperat posesia, iar daca l-am ranit, nu a fost intentionat. Nu-mi sta în fire sa fiu un tip rau pe teren. Nici vorba", a spus Payet, citat de Goal, potrivit Mediafax.

Dimitri Payet, autorul a trei goluri la Euro 2016, dintre care unul în meciul de debut cu România, s-a aratat resemnat dupa meciul pierdut de Franta în fata Portugaliei, în ultimul act al competitiei.

"Acesta este fotbalul, portughezii au fost mai eficienti. Suntem dezamagiti. Am avut o posesie mai buna si de asemenea câteva sanse mari sa marcam, dar le-am irosit. Ei au avut mai putine ocazii, dar au reusit sa marcheze. Un gol a decis totul, un gol pe care noi n-am reusit sa-l înscriem".

Nationala Frantei a fost învinsa de Portugalia, scor 0-1, dupa prelungiri, în finala Euro 2016, turneu pe care l-a gazduit în perioada 10 iunie - 10 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.