Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția incredibilă a lui Eugen Tomac pe tema numirii lui Mircea Geoană ca secretar general adjunct al NATO

Mediafax
tomac eugen pmp

Eugen Tomac a declarat, miercuri, că numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general al NATO reprezintă o veste bună pentru România. Liderul PMP a afirmat că Geoană e un proamerican convins chiar dacă provine din PSD, potrivit Mediafax.

Numirea lui Geoană la NATO, salutată de un lider de partid: O veste bună pentru România. E un proamerican convins

„ Este o veste bună pentru România, domnul Geoană este un proamerican convins chiar dacă provine din PSD. Pentru noi că ţară este un semnal bun şi nu-mi rămane decât să-i urez succes!”, a declarat Eugen Tomac.

Citește și: Silviu Mănăstirea anunță că lui Klaus Iohannis i se pregătește o cursă! Operațiunea specială declanșată de USR

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că numirea lui Mircea Geaonă în funcţia de secretar general adjunct al NATO este o reuşită pentru România şi demonstrează rolul pe care ţara noastră în are în configuraţia Alianţei Nord-Atlantice.

„Anunţul secretarului general al NATO cu privire la numirea lui Mircea Geoană reprezintă o reuşită pentru România. Desemnarea unui român în funcţia de secretar general adjunct al NATO demonstrează rolul pe care ţara noastră îl are în configuraţia alianţei, de aliat-cheie, mai ales în Europa”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.

Citește și: Simona Halep i-a luat fața Vioricăi Dăncilă! Reacție uluitoare în Parlamentul European

Preşedintele Senatului a adăugat că Mircea Geoană este „omul potrivit la locul potrivit”.

„Am încredere că Mircea Geoană va contribui, din această funcţie, la consolidarea rolului României în NATO. Dincolo de diferenţele noastre de viziune asupra politicii pe care le-am avut de-a lungul timpului, mă bucur pentru Mircea Geoană şi îi urez succes! L-am încurajat pe Mircea Geoană încă de acum câteva luni de când mi-a spus despre proiectul lui şi cred că e omul potrivit la locul potrivit!”, conchis Tăriceanu.

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat miercuri numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general al Alianţei Nord-Atlantice.

Mircea Geoană o va înlocui pe Rose Gottemoeller, din Statele Unite, al cărei mandat începuse în octombrie 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.