Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția liderului UDMR după demisia lui Eckstein Kovacs Peter: 'În ultimii ani, nu a avut o contribuție activă'

kelemen hunor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat că fostul senator Eckstein Kovacs Peter, care a anunțat că demisionează din UDMR, nu a avut în ultimii ani o contribuție activă la apărarea drepturilor comunității maghiare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Kelemen Hunor a arătat, sâmbătă seara, într-o declarație la solicitarea MEDIAFAX, că regretă orice plecare din organizație și îi dorește succes în continuare lui Eckstein Kovacs Peter.

”Regretăm orice plecare din organizație, îi dorim succes în continuare. Principiile sau dezideratele noastre nu s-au schimbat și nu se vor schimba nici după această plecare. Domnul Eckstein Kovács Peter, în ultimii ani, nu a avut o contribuție activă la apărarea drepturilor comunității maghiare”, a subliniat Kelemen.

Fostul senator Eckstein Kovacs Peter a anunţat, sâmbătă seara, la protestul care se desfăşoară în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca pentru a cincea zi consecutiv, că demisionează din calitatea de membru al UDMR după 28 de ani, nemulţumit de poziţia formaţiunii faţă de legile justiţiei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.