Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția liderului UDMR după scuzele publice prezentate de Mihai Tudose

kelemen hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat joi, într-o postare pe Facebook, că acceptă scuzele prezentate de Mihai Tudose, care reprezintă un gest de normalitate, dar îşi exprimă regretul că niciun politician din opoziţie nu s-a delimitat de afirmaţiile fostului premier. 

"Acceptăm scuzele exprimate public de fostul premier, Mihai Tudose, care deşi au fost formulate după decizia Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, reprezintă un gest de normalitate faţă de comunitatea noastră. Constatăm totodată cu regret că nici până în acest moment, niciun politician al opoziţiei nu s-a delimitat de afirmaţiile fostului premier prin care ameninţa că va flutura membri ai unei minorităţi dacă aceştia îşi exprimă identitatea prin simbolurile proprii", a scris Kelemen Hunor, pe reţeaua de socializare. 

Fostul premier Mihai Tudose a anunţat, tot pe Facebook, că s-a prezentat, joi, la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru a-şi susţine punctul de vedere cu privire la declaraţiile sale despre autonomia secuilor şi şi-a cerut scuze faţă de cei care s-au simţit lezaţi de declaraţia, care a lăsat loc de interpretări.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.