Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Daniil Medvedev, după finala de la US Open: 'Vă mulţumesc nespus pentru energia pe care mi-aţi dat-o'

australian open facebook
australian open general tenis

Relaţia lui Daniil Medvedev cu publicul de la US Open a fost cel puţin la fel de spectaculoasă precum evoluţia şi rezultatele rusului de-a lungul întregului sezon nord-american de hard, anunță MEDIAFAX.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a intrat în competiţia de la New York cu cel mai bun palmares în turneele post-Wimbledon: finală la ATP 500-le de la Washington, finală la Masters-ul de la Montreal şi trofeu la Cincinnati. Cu toate acestea, Medvedev s-a făcut observat la ediţia 2019 a US Open-ului din cauza contrelor avute cu arbitrii şi cu publicul american. Jurnaliştii au mers până într-acolo încât să spună că rusul a trolat efectiv publicul american, după ce rusul pusese un ton ultra-ironic în obişnuitele declaraţii de curtoazie la adresa fanilor, după duelul cu Feliciano Lopez din turul trei.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Povestea a fost una complexă, iar rusul, considerat unul dintre cei mai inteligenţi jucători de către colegii de circuit, a făcut show, intrând în centrul atenţiei. Totul a pornit de la reacţiile agresive ale lui Medvedev din timpul jocului: a aruncat prosopul primit de la un copil de mingi după încheierea unui punct, a aruncat apoi şi racheta, a ironizat arbitrul, a arătat degetul mijlociu fanilor care l-au huiduit şi le-a făcut semne celor din arenă să huiduie mai tare, pentru că nu îi poate auzi. La interviul de pe teren, după ce fusese huiduit un meci întreg, Medvedev a spus: "Vă mulţumesc nespus pentru energia pe care mi-aţi dat-o. Eram terminat, extenuat şi nu ştiam dacă mai pot continua. Mi-aţi dat energie să câştig următoarele cinci meciuri", a transmis Medvedev, care a întreţinut conflictul şi în meciul următor, ba chiar a comentat tendenţios la un interviu pentru televiziunea rusă: "M-au huiduit. Nu ştiu cum de s-au lăsat păcăliţi, au făcut exact ce mi-am dorit eu. M-au ajutat enorm".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.