Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Grindeanu după ce ministrul Comunicațiilor l-a atacat pe Liviu Dragnea

AGERPRES
Augustin Jianu

Sorin Grindeanu a reacționat după ce ministrul Comunicațiilor, Augustin Jianu, a afirmat că un lider PSD i-a cerut favoruri ilegitime, iar Dragnea nu a luat nicio măsură.

„Nu știu despre ce spune Augustin acolo (c.n. favoruri ilegitime), dar sigur vă va răspunde el la întrebare.”, a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat, la Antena 3 cine i-a solicitat favoruri ilegitime, Jianu a răspuns: "Cred că ar trebui să-l întrebați pe domnul Dragnea pentru că a aflat în secunda doi după ce s-a întâmplat. Nu cred că e rostul în momentul acesta să intrăm în detalii de genul ăsta pentru că este o discuție foarte lungă" și a reiterat că "eu nu țin de scaun. Eu țin de niște principii și cred că e cazul ca la un moment dat cineva în țara asta să mai aibă și principii".

Totodată, Augustin Jianu a precizat că a intrat în PSD în 2007, dar a renunțat la activitatea politică în 2014, deoarece avea o funcție care nu îi permitea activitate politică, cea de director al Centrului Național de Răspuns la incidente de Securitate Cibernetică, organism din coordonarea Ministerului Comunicațiilor.

"Calitatea de membru de partid nu a fost pierdută niciodată, nu am fost suspendat, pur să simplu nu am mai activat", a spus Jianu, care a precizat că a fost numit ministru "din partea domnului Grindeanu și a domnului Dragnea, la acel moment".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.