Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Horodniceanu la dezvăluirea explozivă a lui Daniel Dragomir: 'Nu știu ca Bica să fi fost rugată să fiu săltat. Poate nu a fost rugată suficient'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Daniel Horodniceanu

Procurorul șef al DIICOT, Daniel Hordniceanu, a declarat, miercuri seară, că nu cunoaște ca Alina Bica să fi fost rugată de Florian Coldea și Dumitru Dumbravă să îl ridice cu mascații, așa cum a spus Daniel Dragomir, precizând că nu i se pare normal să asculte ce spune fostul ofițer SRI, informează Mediafax.

Întrebat dacă știe că Florian Coldea și Dumitru Dumbravă i-ar fi cerul Alinei Bica s îl ridice cu mascații, așa cum a precizat Daniel Dragomir, seful DIICOT a spus, la România TV: "Nu cunosc. Am aflat și eu astăzi de la un coleg de al dumneavoastră ( din presă -n.r.). Înseamnă că nu au rugat-o suficient (Florian Coldea și Dumitru Dumbravă -n.r). Probabil că mă simpatiza (Alina Bica-n.r.) din moment ce nu a dat curs rugăminții".

ALERTĂ - Explozie puternică în capitala Irakului / FOTO

De asemenea, acesta a precizat că:"Nu mi se pare normal să ascult ceea ce zice domnul Dragomir care este într-o situație delicată și care, sigur, este tentat să spună tot ceea ce dorește".

Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI, a relatat miercuri, după audierea din dosarul Black Cube, un moment în care spune că fostul adjunct al SRI, Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, secretar general SRI, o rugau pe Alina Bica să îl ridice cu mascații pe Daniel Horodniceanu, șeful DIICOT.

"Îmi aduc aminte cu dezgust de un moment în care Coldea și Dumbravă se rugau de Alina Bica să îl salte pe Horodniceanu în stradă cu mascați și Bica s-a opus la momentul acela. Eu cred că Alina Bica își aduce aminte din Costa Rica și așa cum eu și alții vorbesc, va ieși și Bica să iasă să spună cum au vrut ei să îl salte pe Horodniceanu. Așa vom înțelege cu dosarul Black Cube care a fost treaba cu Kovesi și Horodniceanu", a spus Dragomir.

Procurorul general Augustin Lazăr a dispus delegarea lui Daniel Horodniceanu în funcţia de procuror şef DIICOT pentru încă şase luni, în condiţiile în care mandatul acestuia a expirat pe 19 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.