Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Iohannis după ce Dăncilă a devenit liderul PSD: 'Nu ascund acest lucru și prefer să spun în public'. Președintele speră la schimbarea a doi miniștri

Administrația Prezidențială
iohannis dancila iohannis sedinta de guvern

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că așteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să vină cu propunerile de remaniere, dar speră ca miniștrii de Interne și de Externe, la care a făcut referire și în trecut, să fie schimbați.

"Sunt foarte nemulțumit de cum acționează PSD. Nu ascund acest lucru și prefer să spun în public. Există chestiuni care țin de funcționearea statului unde și dacă suntem politic pe poziții foarte diferite, cu doamna premier trebuie să discutăm aceste lucruri", a spus Klaus Iohannis, întrebat de relația cu PSD, după ce partidul și-a schimbat conducerea, scrie Mediafax.

Viorica Dăncilă, somată de Iohannis să ia măsuri cu privire la SIIJ după raportul GRECO: 'Toată lumea a înțeles foarte bine că această secție e o anomalie'

Întrebat de remaniere, președintele a spus: "Nu sunt dispus să negociez nimic cu PSD, dar este evident că fără mine nu se face nicio remaniere. Aștept să vină cu propunerile".

"Cu siguranță sunt oportune și sincer mă aștept ca cel puțin cei doi miniștri Interne și Externe să fie schimbați", a completat președintele.

Klaus Iohannis a cerut și în trecut demiterea lui Carmen Dan și Teodor Meleșcanu pentru modul în care au fost organizate alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.