Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Lucian Bute după ce și proba B s-a dovedit pozitivă: 'Voi acționa în justiție'

lucian bute

Lucian Bute a susţinut o conferinţă de presă la Montreal, unde a vorbit despre rezultatele confirmate ale testului antidoping. Bute susţine că substanţa interzisă care i-a fost depistată în organism a apărut după ce a luat un supliment contaminat.

""Mi s-a dat un supliment, eu am stiut tot timpul ca nu contine nicio substanta contaminata, in capul meu stiu ca sunt nevinovat, nu am cum sa fiu vinovat pentru ca eu stiu ca nu am luat nimic. Este o eroare a laboratorului care a fabricat acest supliment. Eu am incredere in staff-ul meu.

Citește și: A renunțat la sutien și a făcut valuri: Ce divă i-a lăsat cu gura deschisă pe bărbați, în București / FOTO HOT

Azi pot sa va confirm ca este o eroare a unui laborator care a scris pe eticheta ca produsul este legal, dar era contaminat. Suplimentul a fost folosit la recuperare, nicidecum in alte scopuri. Pentru mine, rezultatul probei B înseamnă o veste proastă şi bună în acelaşi timp. Proba B este pozitivă, dar de asemenea dovedeşte că sunt onest, că nu am luat nimic ilegal cu bună ştiinţă. Suplimentul respectiv era contaminat, dar eu l-am luat cu bună credinţă. Cu toate acestea, produsul este în continuare pe piaţă, sunt foarte dezamăgit. De acum înainte, acţiunile mele vor fi purtate în justiţie", a spus Bute, citat de Journal de Montreal, potrivit adevarul.ro.

Citește și: INTERZIS MINORILOR Cum a apărut vedeta la o piscină din București

Bute a mai spus că nu ia în calcul ideea retragerii, însă acum totul depinde şi de durata suspendării sale, care e în continuare nedeterminată, dar şi de locul unde se aplică. Bute ar putea avea interdicţie să boxeze doar pe teritoriul SUA, ţinând cont că a fost depistat pozitiv în Wasinghton, mai scrie Journal de Montreal.

Lucian Bute a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat după meciul cu Badou Jack din 30 aprilie, desfăşurat la Washington şi încheiat la egalitate.

Citește și: Ai curajul să porți așa ceva? Cea mai nouă rochiță pentru femei / FOTO

Daca se va demonsta ca intr-adevar substanta folosita de Lucian Bute a venit contaminata din fabrica, romanul poate scapa de suspendare. Cazul este asemanator cu al unui boxer mexican ce a fost iertat de WBC, dupa ce a fost depistat pozitiv, insa a demonstrat apoi ca exista substanta interzisa in carnea de vita de la el de acasa.

Citește și: SEX TAPE cu o cunoscută politiciană / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.