Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Ponta după ce a fost depusă o plângere penală la DNA împotriva soților Iohannis

ponta iohannis

O plângere penală a fost depusă, miercuri, la DNA pe numele soților Klaus Iohannis și Carmen Iohannis. Demersul aparține jurnaliștilor de la Lumeajustiției, care acuză faptul că președintele a obținut venituri necuvenite de pe urma a două imobile din Sibiu.

„Atenție, în politică de foarte multe ori ceea ce este valabil pentru dvs., nu este valabil pentru mine.”, a fost reacția lui Ponta, la România Tv, întrebat dacă Iohannis ar trebui să demisioneze din funcție.

Întrebarea a venit în contextul în care președintele Klaus Iohannis a spus că nu îşi va cere scuze de la Victor Ponta, în condiţiile în care, în 2015, îi solicita demisia din funcţia de prim-ministru, iar acum Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, în primă instanță, achitarea acestuia.

ACUZAȚII Jandarmii ar fi fost trimiși în Piața Victoriei cu arme de război. Șeful IPP: Au venit înarmați cu pistoale-mitralieră de tip UZI/ FOTO

În 2015, preşedintele Klaus Iohannis anunţa că, în condiţiile în care DNA a comunicat că premierul de atunci, Victor Ponta, este învinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunând că, în opinia sa, este o „situaţie imposibilă” pentru România ca premierul să fie învinuit de fapte penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.