Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Victor Ciutacu, după SCANDALUL de la lansarea cărții lui Dan Voiculescu / VIDEO

victor ciutacu

Dan Voiculescu și-a lansat, la primul eveniment public de la ieşirea din închisoare, cartea “Lupta politică”, vol.II, apărută la editura RAO. Familia i-a fost alături. Invitaţi să vorbească la lansare au fost Sorin Roşca Stănescu, “colegul meu de celulă”, aşa cum l-a numit Dan Voiculescu înaintea lansării, Adrian Năstase, primul vorbitor, care i-a mulţumit lui Dan Voiculescu, dar şi Victor Ciutacu.

Înainte de evenimentul propriu-zis a avut loc un scandal provocat de jurnalistul Mălin Bot, pe care îl puteți citi aici.

Victor Ciutacu a avut o intervenție scurtă, în care a vorbit despre Dan Voiculescu, iar, ulterior, pe blog, a făcut următoarele precizări.

Citește și: Surse: Dan Andronic ar fi cumpărat 50% din acțiunile unei televiziuni important de știri! Reacția patronului Evz

”Fiindcă, pe lângă lucrurile pe care le-am spus la lansare (și pe care le puteți vedea în scurta filmare), am vrut și am putut. Și pentru că niciodată, în existența mea pământeană, nu am permis nimănui să aibă vreun drept de veto asupra alăturărilor mele publice. Cât despre boicoturile teatrale ale fostei Edituri Politice a lui Ceaușescu, privatizată de Liiceanu în beneficiu propriu cu largul concurs al lui Pleșu, mă lasă rece. Nemuritor oricum sunt….

P.S. Stau bine cu memoria, dar m-a surprins Dan Voiculescu povestindu-i lui Adrian Năstase (da, acela, vai de mine!) momentul când, după ce dăduseră cam toți bir cu fugiții, am fost la el să-i cer să achite salariile restante ale colegilor mei de la Jurnalul Național. Pe care le-a plătit integral a doua zi. Dacă n-o spunea el public, rămânea între noi doi.”, a scris Victor Ciutacu pe blogul său.

Citește și: Scăpat de sub CONTROL! Ieșire INCREDIBILĂ a lui Radu Banciu la adresa Stelei Popescu

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.