Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA lui Victor Negrescu după DEMISIA din fruntea Ministerului pentru Afaceri Europene: Îmi voi exprima punctele de vedere în cadrul partidului

stiripesurse.ro
Victor Negrescu

STIRIPESURSE.RO a anunțat în exclusivitate demisia lui Victor Negrescu din fruntea Ministerului pentru Afaceri Europene cu mai puțin de două luni înainte de preluarea de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene. Într-o primă reacție, ministrul demisionar susține că din respect pentru colegii săi din Guvern și din partid nu va exprima în spațiul public nici un punct de vedere cu privire la demisia sa din cadrul Executivului, dar în schimb o va face în cadrul partidului.

Citește și: Cine sunt judecătorii lui Liviu Dragnea: Ce alte cauze au judecat magistrații din noul complet de 5

Buna ziua, Din respect pentru colegii mei si pentru responsabilitatile pe care le am atat la nivel european, cat si la nivel national, pe care le tratez cu seriozitate si profesionalism, imi rezerv dreptul sa imi exprim punctele de vedere in cadrul Guvernului, respectiv al Partidului Social Democrat, din a carui conducere fac parte. Multumesc.”, susține ministrul demisionar Victor Negrescu într-un punct de vedere transmis redacției.

Vezi și: Jocul periculos al ÎCCJ: Cum se pot dovedi nelegale și noile completuri de 5 judecători

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia după şedinţa de Guvern de vineri. Demisia acestuia a fost confirmată de către ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a spus că în şedinţa de Guvern a avut loc ”o discuţie principială” despre modul în care România este pregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că a fost o discuţie la finalul şedinţei de Guvern, pe care Victor Negrescu ”a luat-o personal” şi a dovedit că nu ştie să lucreze în echipă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.